Sa_skikkelig

Tapetsering med fototapet

Sa_skikkelig

Tapetsering med fototapet

Fototapet på en fokusvegg gir en spennende effekt og flott kontrast til interiøret i stua.

Tapetsering_med_fototapet
Fototapet kan du i dag få i alle verdens tenkelige farger og motiver. Flere leverandører lar deg tilogmed bruke egne bilder. Så istedenfor familiebildet i glass og ramme, kan du tapetsere gylne minner og øyeblikk på veggen!

Men vær oppmerksom på at det er mange som selger fototapet på nett, og det er slett ikke alle som er seriøse eller har skikkelig kvalitet på det de leverer. 

Det er også kjipt om du kjøper en skikkelig bra tapet, men så blir den ikke hengt opp pent. Vi kan hjelpe deg både med bestilling av tapet og selve tapetseringen så du kan være trygg på at resultatet blir som ønsket.

Stuen er malt i den spennende fargen "Deco Blue" som Jotun kom med på tampen av fjoråret. Den har blitt en kjempehit og stor favoritt hos interiør designere og bloggere.

Iglemyr Svømmehall

Sandnes har fått en flott ny svømmehall. Vi er stolte av å ha bltt valgt ut til å utføre alt malerarbeidet på dette prosjektet.
Les mer »
Iglemyr Svømmehall

Østerhus Arena

RMB Malerservice AS har stått for malerarbeidet på Sandnes Ulf sin nye stadion. Som stolt sponsor av Sandnes Ulf var det ekstra kjekt å få lov å levere finishen på dette flotte prosjektet.
Les mer »
Østerhus Arena

Sola Videregående skole

Malerarbeidet ved Sola's flotte nye videregående skole ble utført av våre dyktige fagfolk. Vi takker Byggemster Sagen for oppdraget og godt sammarbeid!
Les mer »
Sola Videregående skole

Dalsethagen på Mariero

Tidligere Arbeids og inkluderingsminister Anniken Hauglie besøkte oss underveis å dette prosjektet.
Les mer »
Dalsethagen på Mariero

Totalrenovering i del av villa i Paradis

Arkitekt Knut folstad har sammen med Kjernebygg og RMB Malerservice totalrenovert denne flotte eldre villaen. Denne boligen fikk nytt liv og kombinerer en tøff moderne finish med bevaring av originale flotte detaljer.
Les mer »
Totalrenovering i del av villa i Paradis

Lei av slitte terrassebord?

Du subber barbeint over terrassebordene med kaffekoppen i hånda og plutselig setter du i ett skrik. Kanskje danser du litt samba og finner frem noen franske gloser ingen visste du kunne? Hva skjedde? Hva ødela idyllen?
Les mer »
Lei av slitte terrassebord?